MagyarRomán
02
Iul 14

Regulamentul de desfăşurare a activităţilor comerciale în COMUNA CĂPÎLNIŢA

În şedinţa ordinară a Consiliului Local Căpîlniţa, din data de 02.07.2014 a fost aprobată Hotărâre nr. 29/2014 privind aprobarea Regulamentului de desfăşurare a activităţilor comerciale în COMUNA CĂPÎLNIŢA, care stabileste cadrul unitar pentru organizarea, autorizarea si desfasurarea de activitatilor de lunga durata, sezoniere si ocazionale in zone publice din Comuna Căpîlniţa, judeţul Harghita, a cărei respectare este obligatorie pentru toate persoanele fizice/juridice care desfăşoară şi doresc să desfăsoare o asemenea activitate în comuna Căpîlniţa.Prevederile regulamentului se aplica: agentilor economici – persoane fizice sau juridice autorizate care desfasoara activitati sociale, sportive, comerciale, sau presteaza servicii catre populatie: producatorilor directi, comerciantilor, organizatiilor fără scop lucrativ, institutiilor publice, în zonele publice din Comuna Căpîlniţa.
În conformitate cu prevederile art. 49 alin. 1 din Legea nr. 215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, hotărârea devine obligatorie şi produce efecte de la data prezentei aducere la cunoştinţă publică. Nerespectarea prevederilor regulamentului constituie contravenţie, iar constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se face de către Poliţia Locală precum şi de persoane împuternicite prin dispoziţie de Primar.

Aici puteţi vizualiza textul REGULAMENTULUI.

Adománygyűjtés: Segítsünk együtt!

A koronavírus terjedésével párhuzamosan humanitárius szükségletként jelentkezik, hogy a járvány miatt nehéz helyzetbe került embertársaink és kórházaink megsegítésére adománygyűjtést szervezzünk.

Bővebb információért kattintson ide.

Proiectul SIPOCA 35

SIPOCA 35 imagine banner

Europe for Citizens

europe for citizens logo

Vizitatori online

Avem 9 vizitatori online

Látogatók

1198509
MaMa121
ÖsszesenÖsszesen1198509

Testvértelepülés

Bercel

Gyöngyössolymos

Kápolna

Kötegyán

Ziua numelui

2020. szeptember 21. Hétfő
Máté, Mirella

 

Visit Harghita

Hargitai megyenapok

Punkosdre hangolva

Tájékoztató terület alapú támogatásokra

Kápolnásfalu Polgármesteri Hivatala felhívja a lakosság figyelmét, hogy a terület alapú - és állat támogatással kapcsolatos információkat a következő weboldalakon találnak:

www.madr.ro
www.pndr.ro
www.rndr.ro
www.afir.info
www.apia.org.ro

Kápolnásfalu szép nyelve

kapolnasfalu szep nyelve

Elkészült Kápolnásfalu szép nyelvének internetes bemutatása.

Bővebb információért kattintson a képre.

Kápolna

IMG 6863 Kicsi

Strategia de dezvoltare 2015 - 2020

Campanie de informare şi pregătire a populaţiei

cutremur